Monster Jam är tillbaka i Stockholm med en ny storslagen motorfest för hela familjen. Det är dags att avgöra vilken Monster Jam-truck som är starkast och snabbast och sätter de högsta, längsta och mest spektakulära hoppen. Tio urstarka Monster Jam-truckar möts i en sista prestigefylld fight på lördag när årets europaturné avslutas i Stockholm med svenskt deltagande. Line-up truckar och förare Friends Arena 18 november.

Tio Monster Jam-truckar utmanar varandra i en spektakulär motortävling. Räkna med action och full fart direkt från start när Monster Jam avslutar sin europaturné i Friends Arena på lördag. Tio Monster Jam-truckar är klara för start. Favoriterna Grave Digger, Scooby Doo och Max-D utmanas i år av både nya och välkända Monster Jam-truckar som Alien Invasion och Pirate’s Curse, Monster Mutt, Zombie, El Toro Loco i både race och freestyle.

Alx Danielsson kör Monster Jam-trucken Blue Thunder. Alx Danielsson kommer till start och i år är det med Blue Thunder som han utmanar resten av startfältet. Förväntningarna är höga efter förra året där Alx levererade en helt otrolig show under freestylemomentet. På Friends Arena får publiken också se favoriten Charlie Pauken som är tillbaka i Sverige för att köra Grave Digger och i år rattas tre av Monster Jam-truckarna av Monster Jams skickligaste kvinnliga förare.

Line-up Monster Jam-truckar och förare Friends Arena 18 november 2017

Grave Digger – Charlie Pauken
Max D – Neil Elliot
El Toro Loco – Rebecca McDonough
Alien Invasion – Chad Tingler
Monster Energy – Coty Saucier
Scooby Doo – Myranda Cozard
Monster Mutt – Cynthia Gautier
Blue Thunder – Alx Danielsson
Zombie – Bari Musawwir
Pirate’s Curse – Nicolas Granlund

Träffa förarna innan tävlingen på Monster Jam Pit Party. Motorfesten på Friends Arena startar redan klockan 11.00 med Monster Jam Pit Party där alla Monster Jam-truckar och alla förare deltar. Publiken får gå runt banan, prata med förarna, samla autografer och fotografera sina favoriter. För att delta på Pit Party innan föreställningen krävs giltigt Pit Pass ihop med en biljett till eftermiddagens tävling.