Singapore Airlines (SIA) tillkännagav idag att de fortsätter som titelsponsor för FORMULA 1 SINGAPORE GRAND PRIX under ytterligare två år fram till 2019. Singapore Airlines har varit titelsponsor sedan 2014.

Årets evenemang kommer att äga rum den 14–16 september på Marina Bay Street Circuit och förutom att vara på plats och se bilarna flyga fram i hög hastighet på Singapores huvudgata så finns det dessutom en extra anledning att följa loppet, då den svenska racerföraren Marcus Ericsson deltar, för närvarande tävlar han för Alfa Romeo Sauber i Formel 1.

-Singapore Night Race är höjdpunkten bland Singapores sportevenemang och vi är stolta över att fortsätta som titelsponsor. Vi ser fram emot att visa upp detta evenemang för världen, vilket är till fördel både för Singapore och för besökare, säger Singapore Airlines vd, Mr Goh Choon Phong.

-Vi är glada att förlänga relationen med ett så välrenommerat företag som Singapore Airlines. Det visar att vår ambitiösa vision om F1 delas av ledande företagen runt om i världen, ”säger ordförande och vd för Formel 1 ®, Mr Chase Carey.

-Vi är glada att Singapore Airlines fortsätter som titelsponsor för Formel 1 Singapore Grand Prix. Samarbetet under de senaste fyra åren har varit mycket betydelsefullt för tävlingens framgång. Vi fram emot att utnyttja vår kombinerade räckvidd och kännedom för att visa upp det bästa som Singapore har att erbjuda, ”säger ordföranden för Singapore Gand Prix, Mr Teo Hock Seng.