I årets upplaga av STCC utökar Micke Kågered Racing till två Volkswagen Golf GTI TCR med Andreas Ahlberg, som tävlade för dem förra året, och debutanten Oskar Krüger.

– Att köra STCC har varit en dröm sen jag var liten och det känns overkligt att jag kommer stå på startlinjen i maj. STCC är ett riktigt tufft mästerskap och det ska bli kul att köra mot några av de förarna man såg upp mot i sina yngre dagar. Men nu tävlar vi på samma nivå och jag är riktigt taggad för utmaningen, säger Krüger.

Krüger har tidigare tävlat i Swedish GT, GT4 samt Radical såväl i Sverige som i Europa.

– Jag och Micke fick kontakt under förra året och när jag ringde och kollade möjligheten till ett samarbete 2018 var intresset ömsesidigt. Sen i höstas har vi tillsammans jobbat med samarbetspartners för att göra satsningen möjlig. En härlig teamanda och duktiga människor gör att jag känner mig riktigt bekväm och förberedd för säsongen, säger Krüger.

Teamet gjorde STCC-debut i fjol med en bil för Ahlberg som slutade på nionde plats totalt med en pallplats. Ahlberg gjorde sin STCC-debut 2012 och har även tävlat framgångsrikt i V8 Thunder Cars samt JTCC.

Säsongspremiären för STCC startar på Ring Knutstorp den 5:e maj.